Έντυπα

Επεξηγήσεις συμβόλων και χρήσιμες συμβουλές

 → αρχεία μορφής .pdf (δεν επιδέχονται επεξεργασία, εκτός και αν διαθέτετε εξειδικευμένες εφαρμογές)

 → αρχεία μορφής .doc ή .docx (επιδέχονται επεξεργασία με Microsoft Word ή Open/Libre Office Writer)

 → αρχεία μορφής .xls ή.xlsx (επιδέχονται επεξεργασία με Microsoft Excel ή Open/Libre Office Calc)

Σχετικές συμβουλές:

  • Προτιμήστε να αποθηκεύετε τα έγγραφά σας σε .doc ή .xls αντί των .docx ή .xlsx. Έτσι θα διαβάζονται εύκολα και από τις παλιές εκδόσεις του Microsoft Office που συχνά υπάρχουν στα σχολεία.
  • Προτιμήστε τις γραμματοσειρές Times New Roman ή Arial που είναι κοινές στις γνωστές σουΐτες γραφείου (Microsoft Office, Open Office, Libre Office). Έτσι τα έγγραφά σας δεν θα αλλάζουν (πολύ) όταν ανοίγονται με διαφορετική πλατφόρμα.
  • Έγγραφα που αποστέλλετε και δεν χρειάζονται (ή δεν πρέπει να γίνουν) αλλαγές είναι καλύτερα να τα μετατρέπετε σε μορφή .pdf πριν την αποστολή. Σε αυτή την περίπτωση όποια γραμματοσειρά και να επιλέξετε θα διαβαστεί κανονικά.
  • Οι σουΐτες γραφείου ανοιχτού κώδικα Libre Office και Open Office είναι αξιόπιστες, λειτουργικές και… δωρεάν. Δοκιμάστε τις!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ (θα προστεθεί το συντομότερο δυνατόν)

Έντυπα 1ης εγγραφής στην Α' Δημοτικού

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΣΧΟΛΙΑ/ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Υπόδειγμα αίτησης από ΠΔ79/2017
(υπόδειγμα 10ο)
 ΥΠΠΕΘ  Καταργήθηκε με το ΦΕΚ 112/2017
Ατομικό Δελτίο Υγείας (ΑΔΥΜ) ΥΠΠΕΘ –
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Φύλλο Ιατρικής Εξέτασης αφαιρέθηκε από τα έντυπα αφού δεν επιτρέπεται να τηρείται αντίγραφό του στα σχολεία (βλ. σχετική ερμηνευτική εγκύκλιο, σελ. 7)

Αίτηση με επιπλέον στοιχεία στη 2η σελίδα Γούτσος Χαράλαμπος Το υπόδειγμα 10 του ΠΔ79 σε μορφή  .docx και 2η σελίδα με επιπλέον στοιχεία που επιδέχονται αλλαγές.
Σχετική ανάρτηση στο FB της Ένωσης (κλειστή ομάδα, απαιτείται εγγραφή)
Έντυπο με επιπλέον στοιχεία    Κλωτσοτύρας Δημήτριος  Μια ακόμα εκδοχή για τη 2η σελίδα με επιπλέον στοιχεία. Συνδυάστε με τα προηγούμενα και “συνθέστε” το δικό σας έντυπο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.