Οδηγίες χρήσης ημερολογίου

Επιλογές προβολήςΕκτύπωση ενεργειώνΕξαγωγή ημερολογίουΠροσοχή!

Επιλέξτε την προβολή που επιθυμείτε από το σχετικό μενού στο πάνω δεξιό μέρος του ημερολογίου:

 

 

Για εκτύπωση των ενεργειών ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Επιλέξτε “Ατζέντα” στον τρόπο εμφάνισης του ημερολογίου.
  2. Αυτόματα εμφανίζονται όλες οι ενέργειες σε ανάπτυξη (πλήρες κείμενο). Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπτύξετε όλες τις ενέργεις από την αντίστοιχη επιλογή στο πάνω μέρος της ατζέντας και να αναπτύξετε μόνο αυτές που επιθυμείτε να εκτυπωθούν.
  3. Επιλέξτε το σύμβολο της εκτύπωσης και ακολουθήστε τις οδηγίες του εκτυπωτή σας. Θα εκτυπωθεί ό,τι ακριβώς εμφανίζεται και στη σελίδα σας.

 

 

Εάν ήδη χρησιμοποιείτε ένα ημερολόγιο σε λογαριασμό Google/Gmail,  Outlook ή κάποιο άλλο μπορείτε να ενσωματώσετε τις εργασίες που εμφανίζονται στα “Εργαλεία”: Πατήστε στην επιλογή “Εγγραφή” στο κάτω δεξιό μέρος του ημερολογίου και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται.

 

 

 

Η εφαρμογή του ημερολογίου βασίζεται σε ένα δωρεάν πρότυπο και δεν υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης. Κατά τον έλεγχο των ημερομηνιών λάβετε υπόψη τα παρακάτω μειονεκτήματα:

  • Σε πολυήμερες (πέραν της εβδομάδας) εργασίες εμφανίζονται ως εργάσιμες ημέρες και τα σαββατοκύριακα,
  • Σε πολυήμερες εργασίες που επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο υπάρχει περίπτωση να εμφανίζεται η έναρξη/λήξη τους σε μέρα αργίας (π.χ. οι ενέργειες 1-10 Σεπτ. κατά το σχ. έτος 2018-19)

 

13 thoughts on “Οδηγίες χρήσης ημερολογίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.